Előfizetői tartalom

Kiderült milyen lakásra vágynak a magyarok

Portfolio
A K&H által megkérdezettek 85 százaléka saját, vagy a családjának a saját tulajdonú lakásában él, és mindössze 13 százalékuk él bérleményben. A válaszokból az is kiderült, hogy a kertes és a 86 négyzetméteres ház a favorit a magyarok körében - áll a K&H biztos jövő indexében, amely többek között azt nézte, hol és mekkora lakásban élnének legszívesebben a megkérdezettek.

A mostaninál valamivel nagyobb lakásban laknának a magyarok, ha erre módjuk lenne a K&H Biztosító biztos jövő indexe alapján, amely a megkérdezettek lakásviszonyait és lakásvágyait vizsgálta. A 30-59 éves magyarok átlagosan 81 négyzetméteres ingatlanban élnek, viszont átlagosan 86 négyzetméterest tartanának megfelelőnek. Ez lényegében egy félszobával nagyobb alapterületet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés