Előfizetői tartalom

Még többen akarnak lakást vásárolni és hitelt felvenni

Portfolio
Az előző napokban végbement változások a lakástakarékoknál, egyben a lakásfinanszírozási piac átalakulását is eredményezhetik, miközben a lakások és a lakáshitelek iránti kereslet továbbra is erős. A magánszemélyek eladó lakásai iránt idén szeptemberben 5 százalékkal többen érdeklődtek, mint egy évvel korábban - derül ki az ingatlan.com elemzéséből.

Változások jöhetnek a lakásfinanszírozásban a következő időszakban. A lakástakarékok állami támogatásának megszűnése ugyanis a meglévő szerződések kifutásával fokozatosan csökkenti a lakáskasszák szerepét. A legfrissebb kormányzati utalások szerint az állami lakástámogatási rendszer egészülhet majd ki lakásfelújítási elemmel is. A bankok is új termékekkel jelenhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés