Előfizetői tartalom

Magyar luxusszállodát adtak át Erdélyben

Portfolio
A napokban nyílt meg Romániában, Szováta fürdővárosában a Danubius Health Spa Resort Brad 4. A felújítási munkálatok két évig tartottak, ez idő alatt a hotel kétcsillagos szintről négycsillagos minőségűvé alakult. A beruházó a Danubius Hotels Group romániai leányvállalata volt, a teljes beruházás összértéke pedig több mint 8 millió euró volt. A szálloda felújítási projektben az Óbuda Group műszaki ellenőrként vett részt.

A kb. 8 930 m² nettó alapterületű, 98 szobával és 4 apartmannal rendelkező szálloda felújítási munkálatai több ütemben zajlottak: a munka 2012 novemberében kezdődött, az első ütemet 2013. május 31-én adták át. 2012-2013 telén elkészült a szálloda fele; a recepció, a lobby, valamint a szobák 50 százaléka. 2013 nyarán szüneteltették a kivitelezést, de az átadott szobák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés