Előfizetői tartalom

Döbbenetes látványosság a pesti belvárosban - Turisták milliói haladnak el mellette

Portfolio
Tíz év alatt sok minden megváltozik a városi utcaképben, különösen azokon a helyeken, ahol egy adott városrész új funkciókkal bővül. A budapesti belvárosban vannak utcák, amire rá sem lehet ismerni a tíz évvel ezelőtti utcaképek alapján, ilyen például a Király utca, ahol szinte az összes üzlet lecserélődött. Az utcának van azonban egy épülete, amit tíz éve felállványoztak és valami oknál fogva az állványok azóta sem tűntek el.

A Király utca a belvárosi bulinegyed egyik legfontosabb ütőere. A Deák-tértől indulva egymást érik az éttermek, szórakozóhelyek és különböző vendéglátóipari egységek, így a turisták és a szórakozni vágyók egyik kedvenc utcája, ráadásul a szomszédban a Gozsdu-udvar hasonló karakterű egységei és a rá merőleges Kazinczy utca is a közelben van. Szintén a Király utcában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés