Ha ez megvalósul, jelentősen javulhat a belváros levegője

2019. március 13. 08:00    
nyomtatás
 
A budapesti fűtésnek mintegy 30 százalékát a távfűtés adja, melyből nemcsak a lakásoknál, de a legnagyobb projekteknél is jelen van a FŐTÁV. A cég távfűtésben betöltött szerepéről és a jövőbeni tervekről a Proptech Forum 2019 konferencián beszélt Plánder Norbert, a cég befektetési igazgatója.


A FŐTÁV Budapesten a lakásokon túl olyan nagyobb épületeknek is szolgáltatja a fűtését, mint a nemrég átadott Telekom-székház, vagy a Duna Aréna.

Norbert Plánder

Investment Director

Főtáv

 Tovább »A Kéménymentes Belváros programjának részeként a FŐTÁV Zrt. átvezeti a távhőt Budáról Pestre. Az Erzsébet hídon átívelő távhővezeték-rendszer része a 2022-re egységes hálózattá épülő budapesti hőgyűrűnek, amely összeköti majd a jelenleg szigetszerűen működő hőkörzeteket. Egyebek között ez is része a cég hosszú távú stratégiájának, melynek célja egy tisztább, élhetőbb levegőjű főváros megteremtése.

Ha ez megvalósul, jelentősen javulhat a belváros levegője

A távhő jelentőségéről részletesebben az alábbi cikkben beszélt a Portfolio-nak dr. Mitnyan György, a FŐTÁV Zrt. vezérigazgatója:

2018.12.04 14:40 Forradalom kapujában a lesajnált fűtési mód - Az egész életünket megváltoztathatja

A konferencia további témáiról az alábbi cikkekben olvashatunk:

2019.03.12 11:44 Elárulták az igazságot a szakértők: ez vár a világ bevásárlóközpontjaira
2019.03.08 14:52 Forradalmi átalakulás előtt a hazai építészet
2019.03.06 14:00 Szeretjük a technológiát, de nem akarunk mindent a telefonunkkal irányítani
2019.03.06 11:48 Nem számítasz rá, de a te életedet is átalakítja a mesterséges intelligencia

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium