Előfizetői tartalom

Hatalmas fejlesztések indulnak a repülőtéren: jön a 3-as terminál

Portfolio
A következő évek, illetve a rövid távú fejlesztési tervekről volt szó a Budapest Airport sajtótájékoztatóján. Az utasok szempontjából a legfontosabb fejlesztések között van a csomagfeladás egyszerűsítése, már április elejére elkészülhetnek az önálló csomagfeladást támogató rendszerek. Valamint hosszú távú fejlesztés, egy új, 3-as terminál létrehozása, aminek a tervezése már ebben az évben elkezdődik.

Szarvas Gábor, a közösségi kapcsolatok igazgatója elmondta, hogy a növekvő forgalomnak köszönhetően a tavalyi évben közel 15 millió utas fordult meg a budapesti repülőtéren. A továbbiakban is várható növekedés, emiatt 2024-ig szeretnék bővíteni a kapacitásokat.225 milliárd forintból egy új terminált is létrehoznának, az építési tervek elkészítése és az építési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés