Előfizetői tartalom

Kivégezheti a bulinegyedet a belvárosi lakosság

Portfolio
Február 18-ra tűzte ki a VII. kerületi Helyi Választási Bizottság Belső-Erzsébetváros, vagyis a bulinegyed vendéglátó egységeinek nyitva tartásáról szóló népszavazást - olvasható a Bizottság határozatában. A kérdés az Erzsébet körút, a Király utca, a Károly körút és a Rákóczi út által határolt területre vonatkozik, ahol, ha nyernek az igenek, akkor a helyeknek éjfél és reggel hat között zárva kell tartaniuk. Ez a döntés nemcsak a kiskereskedelmi egységek életét, de hosszabb távon az egész belvárosi ingatlanpiacot átalakítaná.

"Egyetért-e ön azzal, hogy Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete Budapest VII. kerület Károly körút- Király utca- Erzsébet körút- Rákóczi út által határolt területén úgy szabályozza az üzletek nyitvatartási rendjét, hogy a vendéglátást folytató üzletek 0.00 és reggel 6.00 óra között nem tarthatnak nyitva?" - hangzik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés