Előfizetői tartalom

Pannonplast: az éves tervek változatlanok

Portfolio
Zoltán Csaba, a Pannonplast elnök-vezérigazgatója a társaság ma publikált gyorsjelentése kapcsán elmondta, hogy a gyenge negyedév ellenére bízik a reorganizáció sikerében és az éves tervek (3.6 mrd Ft EBITDA) tarthatóságában. Az eredmények értékelése kapcsán a cég első számú vezetője elmondta, hogy a Pannonplast hosszú távú szerződések alapján dolgozik, így a februárban érkező új menedzsment tevékenysége csak a veszteségforrások megszüntetésére korlátozódhatott.

Zoltán Csaba kiemelte, hogy a negyedév folyamán a működőtőke hatékonysága javult, a beruházási szint jelentősen visszaesett a bázisidőszakhoz képest. Az elnök-vezérigazgató hangsúlyozta, hogy intézkedéseik várhatóan a második negyedévben hozzák meg gyümölcsüket. A társaság leginkább a fogyasztói csomagolások szegmens eredményével lehet elégedett. Az árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés