Előfizetői tartalom

PM: pozitív lesz Magyarország uniós kifizetési szaldója

Portfolio
Magyarország az uniós be- és kifizetések egyenlegére vonatkozóan a legrosszabb esetben is jelentős aktívummal zárja az évet. Az elhatározott kormányzati intézkedésekkel ellensúlyozható az a késedelem is, amely az előző ciklusban keletkezett az uniós támogatásokat fogadó hazai intézményrendszer kialakításában és a kulcsfontosságú nemzeti fejlesztési terv elkészítésében - tette közzé a PM.

A kormány áprilisban jelentést fogadott el az EU támogatások fogadásának felgyorsítása érdekében teendő intézkedésekről. (A jelentés tartalmát egyébként a kormány a Parlament Integrációs Bizottsága előtt is ismertette.) A dokumentum az uniós támogatások fogadásával és felhasználásával kapcsolatban három lehetséges forgatókönyvet tartalmazott, hangsúlyozva, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés