Előfizetői tartalom

Irodapiac: fény az alagút végén

Portfolio
2004. első negyedévében tovább nőtt a kereslet és a kínálat bővülési üteme közötti különbség. Az újonnan átadott irodaházak összterülete nem érte el a 10,000 négyzetmétert, és az év végéig megépítendő épületeket tekintve, a következő negyedévek átadási tervei sem ígérnek trendváltozást - áll a Biggeorge’s International negyedéves irodapiaci jelentésében.

Mindemellett, a keresleti adatok alapján már a következő évben javulhat a szektor megítélése: az első negyedévben csaknem 60,000 m2 irodára kötöttek bérleti megállapodást (59,700 m2). A leginkább keresett irodák továbbra is központi, de nem kifejezetten belvárosi elhelyezkedéssel bírnak, a tranzakciók kétharmada került ilyen lokációkon lezárásra. Ezen belül is, tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés