Előfizetői tartalom

OTP célárfolyam: 3,329 Ft (K&H Equities)

Portfolio
A K&H Equities április 29-re datált OTP Bankról készített elemzésében fenntartotta a bankrészvény vétel ajánlását, a célárfolyamot azonban 2,450 Ft-ról több mint 35%-kal, 3,329 Ft-ra emelte. A fair value jelentős emelésének indoka az volt, hogy Pártl Zoltán elemző a korábbinál lényegesen kedvezőbben látja a bank hosszútávú növekedési potenciálját.

A K&H elemzője elsősorban a hazai jelzálogpiac gyors ütemű növekedése és a reményei szerint sikeres régióbeli terjeszkedés miatt látja optimistán az OTP hosszútávú jövőjét. Az elemzés érdekessége, hogy az OTP Jelzálogbank külön is értékelésre került. Eszerint a Jelzálogbank értéke 138 mrd Ft, mely így maga 494 Ft-tal járul hozzá az OTP fair részvényárfolyamához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés