Előfizetői tartalom

Jelentős dollárerősödés a reggeli órákban, mit mondanak az elemzők?

Portfolio
Jelentős és hirtelen erősödést mutatott a dollár a reggeli órákban. Az euróval szembeni keresztárfolyam 1.1406-ig süllyedt a kora reggeli 1.146-ról. A jennel szemben továbbra is gyengélkedik a zöldhasú, egy dollár 111.2 jent ér. A japán pénzügyi vezetés folyamatos intervenciós fenyegetéssel igyekezne a jen árfolyamát gyengíteni.

Az elmúlt időszakban a devizapiaci mozgások igencsak felerősödtek. Az elemzők igen megosztottak a kilátásokat illetően is, nem látszik határozott irány a keresztárfolyamok mozgásában, egyedül a jen erősödése az, mely megállíthatatlannak tűnt az elmúlt napokban. A londoni elemzők többsége a jen további erősödésére számít a dollárral szemben, ugyanakkor az euró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés