Előfizetői tartalom

Tovább növekszik a nagyobb üzletek aránya az értékesitésben

Portfolio
Az országos kiskereskedelmi üzlethálózat 2003. III. negyedévben tovább bővült - jelenti a KSH. Ezen időszak alatt 5.8 ezer üzlet kezdte meg működését és 5.3 ezer zárt be, melynek egyenlegeként közel félezerrel (0.3%-kal) növekedett az üzletállomány. Az első kilenc hónapra összesített adatok alapján a kiskereskedelmi üzlethálózat 1.1 ezerrel (0.6%-kal) bővült. Az új üzletek átlagos alapterülete 93.5 m2 volt, 7.7 m2-rel több, mint az előző negyedévben.

A III. negyedévben megnyitott 5.8 ezer üzlet összesen 544 ezer m2-es eladótérrel rendelkezik. Az új üzletek átlagos alapterülete 93.5 m2 volt, 7.7 m2-rel több, mint az előző negyedévben. A legnagyobb alapterületű új üzletek között 1 hipermarket és 2 nagy alapterületű szakáruház található. Területi bontásban vizsgálva, a harmadik negyedévi üzletszám-bővülés döntően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés