Előfizetői tartalom

Kökény mégis távozik? Medgyessy pénteken tájékoztat

Portfolio
Medgyessy Péter miniszterelnök a Nap-kelte ma reggeli műsorában elmondta, hogy pénteken ad tájékoztatást az Egészségügyi Minisztérium esetleges átalakításáról. Nem tudni, vajon a tárca első emberét is érinthetik-e a változások, mindazonáltal a kialakult helyzetben nem lenne meglepő a miniszterváltás még akkor sem, ha egészen az AB döntéséig a hivatalos verzióban a "miniszter a kormányfő teljes támogatását élvezi", illetve "az az ember, aki segít a lakosság gyógyszerterheit megfékezni dicséretet érdemel" - Gál J. Zoltán kormányszóvivői szavaival.

A gyógyszerárak csökkentéséből a kormányzat nem tudott profitálni, a koalíció pozíciói nem erősödtek az Európa Parlamenti változások előtt, miközben egy olyan patthelyzet alakult ki, melyet a kormányzati kommunikáció által kijelölt keretek között elméleti szinten sem lehet megoldani. Kökény Mihály 2003 augusztusában még mint az egészségügyi minisztérium államtitkára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés