Előfizetői tartalom

A Harbor Parkban alapít világszínvonalú nyomdát a Ringier

Portfolio
A Harbor Park Ingatlanfejlesztő Kft és Ringier Kiadó Kft között 2004. május 26-án megkötött megállapodás értelmében a Ringier egy egyéni igények szerint kialakított, ún. built-to-suit csarnoképületben hozza létre saját nyomdáját a Harbor Parkban. A "K" épület kb. 6.650 m2 üzemi és raktárterületének és 1.000 m2 irodájának kibérlésével 10 évre szóló stratégiai szövetség jött létre.

A saját nyomda megvalósításával a Ringier a külföldi tulajdonú magyar lapkiadó társaságok mintáját követi. A cég 3 - 6 milliárd forintot fordít a teljes beruházásra. A még idén elkészülő Ringier nyomdába a tervek szerint jövő év végéig, két részletben, három nagyteljesítményű, prémium minőségű nyomdagépet telepítenek, melyek a napilapok közül a Blikket,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés