Előfizetői tartalom

Újabb csúcsra ért az OTP és a BUX

Portfolio
Az OTP játszotta a főszerepet a mai kereskedés során a Budapesti Értéktőzsdén: a domináns bank elsöprő lendületet nyerő papírjai újabb, korábban soha nem látott, 12,000 pont feletti magasságba emelték a BUX indexet. A benchmark végül 0.7%-kal 11,959 pontos történelmi zárócsúcsig kúszott felfelé. A régióban a lengyel WIG 20 1.2, az orosz RTS 0.4%-kal emelkedett, míg a cseh PX 50 0.9%-kal csökkent.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltés 9.6 (!!!) mrd Ft-os kötési összérték mellett 4,488 Ft-os történelmi csúcson is forogtak az OTP részvényei, záráskor azonban ennél alacsonyabban, 2.8%-os pluszban 4,431 Ft-on fejezték be szereplésüket a részvények. A nap másik két nyertese az Egis és az FHB lett: a gyógyszergyártó 319 millió Ft-os kötési összértéket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés