Előfizetői tartalom

A PRUDENT-INVEST-nél a PILIS-INVEST Ingatlanalap

Portfolio
A PSZÁF kötelezte a PILIS-INVEST Befektetési Alapkezelő Rt.-t a PILIS-INVEST Ingatlanalap (Alap) kezelésének a PRUDENT-INVEST Befektetési Alapkezelő Rt. részére történő átadására. Ezzel párhuzamosan a felügyelet kötelezte a PILIS-INVEST Befektetési Alapkezelő Rt.-t, hogy az Alap átadásáról rendkívüli tájékoztatás keretében - a közzétételre vonatkozó szabályok szerint - értesítse a befektetőket.

Az Alap átadás-átvételével kapcsolatban a PILIS-INVEST Befektetési Alapkezelő Rt. köteles: 1. az alap teljes dokumentációját az átvevő alapkezelőnek átadni, 2. az Alap rendelkezésre álló szabad pénzeszközeit, így készpénzét és likvid értékpapír-állományát az átvevő alapkezelőnek átadni, és az alap teljes vagyona felett rendelkezési jogot biztosítani. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés