Előfizetői tartalom

Stratégiai befektetők vásárolták meg a BauTrans - Transporta vállalatcsoportot

Portfolio
A hazai fuvarozási és szállítmányozási szektorban végbemenő konszolidáció egyik jelentős lépéseként stratégiai befektetők vásárolták meg, két független tranzakció keretében, a BauTrans - Transporta vállalatcsoport két tagját, a magyarországi élelmiszer-, szárazáru- és gázfuvarozási szegmens egyik vezető társaságát, a Transporta Kft.-t és a magyarországi túlméretes szállítmányozási üzletágban szintén vezető BauTrans Kft.-t.

A Transporta Kft. 100%-os üzletrészének új tulajdonosa - a kétfordulós, nemzetközi érdeklődőket is felsorakoztató kompetitív értékesítési folyamat eredményeként - a vezető regionális logisztikai szolgáltató Waberer’s Group lett. A tranzakciót 2004. szeptemberében hagyta jóvá a Gazdasági Versenyhivatal. A Transporta Kft. a magyarországi élelmiszer-, szárazáru- és gázfuvarozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés