Portfolio.hu könyvesbolt

Kereskedési pszichológia EGYSZERŰEN

Szerző: Weinhardt Attila
Ár: 1,990 Ft.
Kiadás éve: 2012
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:68
ISBN:ISSN 1789-3704
 vagy vissza a könyvesboltba

Mi zajlik le a befektetõ fejében, amikor döntést kell hoznia? Milyen tényezõk befolyásolják az éppen aktuális gondolkodását? A 15 kereskedõi típus közül Ön melyikbe tartozik? Melyek a leggyakoribb kereskedõi hibák? Ezekre a kérdésekre ad választ a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb, Magyarországon hiánypótló kiadványa. Olyan hasznos tippek is megtalálhatók benne, amelyek segítségével elkerülhetõek a nagyobb kereskedési veszteségek.

A kiadvány ára: 1,990 Ft.

A kiadvány szponzora:

AlfaTrader


Sokan nem is gondolnak bele abba, hogy milyen nagy jelentõsége van a sikeres tõzsdei kereskedésben a belsõ, pszichológiai okoknak. Éppen emiatt rendkívül hasznos a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb, 68 oldalas kiadványa.

A szerzõ, Weinhardt Attila, saját és nemzetközi szakértõk tapasztalatai alapján azokat a legfontosabb pszichológiai folyamatokat mutatja be, amelyek jelentõsen befolyásolják a kereskedési tevékenységet, olykor csábítást, más helyzetekben gátat jelentenek a cselekvéshez. A füzet egyik fõ célja, hogy az olvasókat folyamatos együtt gondolkodásra ösztönözze és ennek érdekében számos igen kellemetlen, szándékosan provokatív kérdést is tartalmaz.

A kiadvány részletesen bemutatja a piaci szárnyalások és összeomlások fázisait, illetve azt, hogy jellemzõen milyen gondolatok játszódnak le ezek során a piaci szereplõk fejében. A füzetbõl megtudhatjuk, hogy melyek a fõ a különbségek a kereskedõk és a befektetõk között, illetve azt, hogy az olvasó a 15 kereskedõi típus melyikébe tartozik.

Rendkívül hasznos a 16 leggyakoribb kereskedõi hibával is megismerkedni és azzal is, hogy mi az a néhány "tuti tipp", amelyek segíthetnek a hibák leküzdésében, a veszteségek elkerülésében. A kiadványból természetesen nem hiányozhat az a három legfontosabb szabály sem, amelyet minden kereskedõnek be kell tartania, ha valóban pénzt szeretne keresni a piacokon.

Portfolio.hu füzetek

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium