Előfizetői tartalom

Meddig esik ma Amerika?

Portfolio
További csökkenésre lehet számítani ma az Egyesült Államok részvénytőzsdéin, legalábbis a futures-k tanúsága szerint, melyek mind a negatív tartományban állnak. (Dow: -77, Nasdaq -14.5, S&P -9.8 pont) A piacot valószínűleg még ma is a múlt heti események fogják mozgatni, amit csak tetézhet, hogy a Skynews értesülései szerint a tálibok szent háborút hirdettek az USA ellen. Ez utóbbit egy orosz hírügynökség szerint a tálibok céfolták, és bizonyos feltételekkel hajandóak kiadni Ossama bin Ladent (kihallgatása egy semleges országban történik, az USA nem támadja Afganisztánt).

Napvilágot látott az augusztusi inflációs adat, mely a 0.2%-os várakozások helyett 0.1% lett. Az élelmiszerek és energia nélkül számított maginfláció 0.2%-ot tett ki, mely megegyezett a várakozásokkal. Valószínűleg tovább fognak esni a hardvergyártók, mind az IBM, mind a Dell részvényeinek ára csökkent a nyitás előtti kereskedésben, s az európai börzéken is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés