FONTOS Jaksity György: A pénz romlott természete
 
Előfizetői tartalom

Szolid emelkedés, szolid forgalom

Portfolio
Mindössze 0.4%-ot emelkedett a mai napon a BÉT hivatalos indexe, a BUX, záró értéke 6,546 pont lett, annak ellenére, hogy tőlünk nyugatra 1-1.5%-os az eddigi plussz, és a pozitív tartományban kezdték a napot a tengeren túli indikátorok is. A forgalom alacsony volt, az üzletkötések értéke még a 3.7 mrd Ft-ot sem érte el.

Igen érdekesen alakult ma az Antenna árfolyama, a részvények ugyan mindössze 0.6%-os erősödéssel zártak, nap közben azonban –7%-ig estek annak köszönhetően, hogy egy kisebbfajta pánik uralkodott el a piacon abból kifolyólag, hogy egyes piaci források úgy fogták fel a mai sajtótájékoztatón elhangzottakat, hogy az profit-warningot takar, pedig csak a már régóta ismert tényeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés