Előfizetői tartalom

Alaptőkét csökkent és részvényt cserél a Pick (korr.)

Portfolio
A társaság meg nem tartott közgyűlése után megtörtént az új részvényesi fórum összehívása is. A fő tulajdonos Arago talán válaszul a PSZÁF felfüggesztésre, ismét erősíti pozícióit: a sajátrészvények bevonása mellett az összes részvényt lecserélik. Sok kicsi sokra megy alapon néhány százalék kisrészvényes így is lemorzsolódhat. Cikkünk korábbi verziójában tévesen még az szereplet, hogy nincs napirenden az alapszabály módosítása, valójában azonban ez az 5-dik napirendi pont.

A közgyűlést december 17-én 10 órai kezdettel tartják a Pick Szabadidőközpontban, a napirend: 1. Új igazgatósági tag választása 2. Új felügyelő bizottsági tagok választása. 3. Döntés a társaság sajátrészvényeire kapott nyilvános vételi ajánlat elfogadásáról. 4. A társaság jegyzett tőkéjének 260.861 m Ft-tal történő leszállítása. Az alaptőke leszállítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés