Előfizetői tartalom

Folyamatos csökkenés egész nap

Portfolio
Annak ellenére, hogy az európai indexek a pozitív tartományban töltötték az egész napot, és az amerikai indexek is felfelé indultak a nyitás után, a BUX a reggeli jó kezdés után folyamatosan csúszott lefelé egész nap, és végül 0.2%-kal a tegnapi záró értéke alatt, 7,118 ponton fejezte be a kereskedést. A forgalom rég nem látott alacsony szintet ütött meg, értéke még a 3 mrd Ft-ot sem érte el.

A mai nap legjobbja a Pick lett, ami 17.4%-kal áll magasabban, mint tegnap este, annak köszönhetően, hogy a PSZÁF és az Arago közti alku eredményeképpen az Arago 4,270 Ft-ra módosította a felvásárlási ajánlatát. Tovább emelkedett a Danubius árfolyama, mely 3.3%-ot erősödött ma is, árfolyama 3,100 Ft-ig emelkedet. Közel 1%-ot ment fel a TVK és a Globus, s alacsony forgalom mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés