Előfizetői tartalom

Orbán: erőteljes állami gazdasági szerepvállalás kell

Portfolio
Az állam további erőteljes gazdasági szerepvállalásáról beszélt Orbán Viktor tegnap a Budapest Business Club szervezésében zajló, a XXI. század magyar gazdaságának lehetőségeivel foglalkozó kétnapos konferencia nyitóelőadásában. Orbán szerint ki kell használni az ország kedvező földrajzi elhelyezkedéséből származó előnyöket. A zavartalan fejlődés előfeltétele, hogy a gazdaságpolitikai centrum ne kerüljön vissza a Pénzügyminisztériumba - állította a kormányfő az MTI tudósítása szerint.

Magyarország nem nélkülözheti az erőteljes állami gazdaságfejlesztési szerepvállalást a nemzeti fejlesztési terv erőforrásaként - hangsúlyozta az MTI szerint Orbán Viktor miniszterelnök. A miniszterelnök megfogalmazása szerint Magyarország gazdasági terveinek időhatárai egyelőre 2004-ig, az EU-csatlakozás várt időpontjáig, 2007-ig, az új uniós költségvetési időszak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés