Előfizetői tartalom

Kedvező hírek ellenére sem...

Portfolio
Halmozódnak a kedvező hírek a DaimlerChrysler háza táján. Tegnap arról számolhattunk be, hogy belső információk a 2.7 mrd EUR eredménytervvel szemben már 4 mrd EUR működési profitot céloz meg a menedzsment. Ma a Die Welt tudósít arról, hogy igen kedvezően alakult az árbevétel az első két hónapban, a társaság már február végén akkora árbevételt könyvelt el mint tavaly az utolsó negyedik negyedévben. A kedvező hírek ellenére is folytatódik a piacon a 30%-os emelkedést követő, elmúlt két hétben tapasztalt negatív korrekció.

A német lap tudósítása szerint az első két havi árbevétel 9%-kal haladja meg 2001 január-februári teljesítményt. A legjelentősebb növekedést az amerikai piac hozta 22%-kal, mely eredmény szempontjából azonban még mindig a konszern leggyengébb pontja (a jelentősebb piacok közül). A német értékesítés 9%-kal bővült. Mind az amerikai, mind az európai teljesítmény impresszívnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés