Előfizetői tartalom

Nem az eredmény a lényeg a világ legnagyobb társaságánál

Portfolio
"Investors are going to see what they need to see, and if they need to see more, they will see more" (a befektetők azt fogják látni, amit látni akarnak, ha többet akarnak, többet fognak látni) - hangzott el állítólag a General Electric első emberének, Jeff Immeltnek szájából nem publikusan, amelyet persze a társaság tagadott. Az hogy ez igaz vagy nem az mellékes, de az nem, hogy főleg e kérdés köré fog csoportosulni a GE holnap tartandó elemzői konferenciája, amelyet az Enron ügy óta rettegésben élő befektetők kérdései fognak dominálni.

A GE holnapi szereplésében elhanyagolható szempont lesz a publikálásra kerülő 1. negyedéves eredmény, hiszen a társaság nem nagyon szokott eltérni előzetes becsléseitől, amelyet a befektetők egyre növekvő aggodalommal fogadnak. A General Electric hiába növelte meg beszámolóinak terjedelmét, a befektetők még mindig újabb Enron ügy lázában égnek, nem nagyon hiszik el, amit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés