Előfizetői tartalom

Szemben az egész világgal

Portfolio
A nemzetközi hangulat hatására felfelé indult a pesti tőzsde barométere, a BUX, mely a nyitás után nem sokkal azonban meredek zuhanásba kezdett, és 1.5%-os veszteséget követően 7,253 ponton zárt az első félévet. A forgalom a mai napon is jelentős volt a csökkenés mellett, az üzletkötések össz értéke meghaladta a 7.6 mrd Ft-ot.

A blue-chipek közül egyedül a Richter nem esett, a legnagyobb hazai gyógyszergyártó árfolyama ugyanis nem változott, záró ára 14,200 Ft lett. Az Egis azonban növekedni is tudott, a társaság 1.4%-kal ér többet, mint az előző záráskor.Jelentősen veszített értékéből azonban a MOL, mely 2.6%-kal ér kevesebbet, így árfolyama ismét 4,700 FT alá csúszott. Tovább folyatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés