Előfizetői tartalom

TEBÉSZ: elhúzódó vizsgálat árfolyamadó ügyben

Portfolio
Még 2000 elején kezdeményezett Alkotmánybírósági vizsgálatot a TEBÉSZ érdekvédelmi szövetség a tőzsdei árfolyamnyereség adó bevezetésének módját illetően. Az Alkotmánybíróság válasza a TEBÉSZ legutóbbi, júniusi levelére most érkezett meg a szövetséghez, melyet az nem talált kielégítőnek elsősorban az ügy kezelésének elhúzódása miatt. Az AB válaszát teljes terjedelemben közzé tesszük.

Az Alkotmánybíróság válaszlevele: V É G Z É S 2002. június 20-án érkezett beadványára válaszolva az Alkotmánybíróság tájékoztatja, hogy az indítvány tanulmányozása, az ügy előkészítése folyamatban van, az indítvány alapján az Alkotmánybíróság döntést fog hozni. Az Alkotmánybíróság tájékoztatja, hogy az Abtv. 21. §. (2) bekezdése szerint a jogszabály...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés