Előfizetői tartalom

Gyenge nyitás várható

Portfolio
A pénteki rallyhangulat után mai nap lényegesen hűvősebb hangulatban telhet el, nyitáskor fagyos kedvű befektetőkre lehet számítani. Az irányadó határidős részvényindexek gyengülést mutatnak, nagy pánik nincs egyedül a Dow Jones teljesítménye lehet az átlagnál bizonytalanabb. A blue chip index alakulására negatív erlőjelet vet a Merck könyvelési visszaásága, amely hatására nyitás előtt a gyógyszergyár 7%-os esést mutat. A papír súlya a Dow-ban 3.6%.

A Mercken kívül a mai nap másik jelentős hírét az eBay produkálta, a cég negyedéves árbevétele és eredménye várakozásokon felüli lesz, de a PayPal felvásárlása az árfolyamot negatív irányba mozgathatja el. A Level 3 Communications 500 millió dollár értékben bocsát ki átváltható kötvényt, amelynek ötödét Warren Buffett befektetőcége jegyzi le, a papír a német...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés