Előfizetői tartalom

Ismét 800 Ft alatt a Matáv

Portfolio
Jól teljesített a nap első delében a BUX az irányadó európai indexekhez képest, délután azonban fordulat következett be, és jelentős mértékben gyengült az indikátor, mely végül 3.6%-os mínuszban, 7,114 ponton zárta a kereskedést. A forgalom közepes szintet ütött meg, az üzletkötések össz értéke ugyanis 3.6 mrd FT lett, érdeklődés azonban kizárólag a 4 blue-chip részvényre volt.

A nagy papírok közül a legnagyobb mértékben a Matáv gyengült, a távközlési papírok 4.8%-ot zuhantak, így záró értékük 795 Ft lett, pedig nap közben még 830 Ft-on is született kötés a részvényekre. Az árfolyam úgy tűnik nem befolyásolta túl nagy mértékben az, hogy a Goldman megerősítette piaci átlagnak megfelelő minősítését a papírokra vonatkozóan.Jókora veszteségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés