Előfizetői tartalom

Bogsch Erik a gyógyszerár-tárgyalásokról

Portfolio
Egy sajtóbeszélgetés keretében ismertette álláspontját a legnagyobb hazai gyógyszergyár, a Richter saját álláspontját a gyógyszerár és támogatási tárgyalásokról. Bogsch Erik a társaság vezérigazgatója kifejtette, hogy a 2001 márciusában aláírt három éves megállapodást elfogadható kompromisszumnak tekinti a társaság. A jelenleg kialakult, tervezhetetlen gazdálkodási környezetet eredményező szituáció minden érintett fél számára kedvezőtlen. A Richter kifejezi készségét a politikamentes, kompromisszumos megoldásra a jelenlegi helyzetben is.

Az egészségügy működési peremfeltételeinek meghatározásakor igen fontos figyelembe venni, hogy az általános gazdasági környezet nem kedvező, mely a költségvetés részéről egy szűk finanszírozási keretet biztosít. A rendelkezésre álló források szűkössége és nem kizártan szűkülése mellett az ésszerű kompromisszum megkötése kiemelten fontos. Bogsch Erik a gyógyszeripart...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés