Előfizetői tartalom

Szapáry György: a jövő év elejére várja az IMF a fellendülést

Portfolio
A következő év elejére várja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a világgazdaság fellendülését - mondta Szapáry György, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a Nemzetközi Valutaalap (IMF) washingtoni közgyűlésének fejleményeit összegezve az MTI-nek hétfőn. Az alelnök szerint a piaci előrejelzések a hivatalos prognózisnál pesszimistábbak.

Magyarország gazdasági kilátásait nyitottságnál fogva jelentős mértékben meghatározzák a világgazdaság várható folyamatai. A hivatalos vélemények szerint az év végén, de legkésőbb 2003 első negyedévében mindenképpen a fellendülés jellemzi majd a világgazdaságot és annak vezető államait. A piaci előrejelzések azonban a hivatalos becsléseknél pesszimistábbak, ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés