Előfizetői tartalom

40.6 m euró a SAPARD keretből

Portfolio
A tegnapi napon az Európai Bizottság döntést hozott, melynek értelmében a 10 tagjelölt ország hozzájuthat a 2002 évi SAPARD-keret pénzeihez. A döntés értelmében a többéves finanszírozás keret 2002-ben elérhető támogatásainak odaítélésében már nagyobb szerep hárulhat a helyi szervezetekre, illetve természeti katasztrófákra is elkülönítettek egy külön forrásrészt. A 2002-es keretösszeg 554.5 millió eurót tesz ki.

A 10 ország közül Lengyelország kapja a legnagyobb támogatást, míg nagyságrendileg hasonló dotációban részesülhet Románia, mely a bővítés első köréből várhatóan még kimarad. Magyarország 40.579 m eurós támogatásra számíthat.A SAPARD program 2000-2006-os időszakot öleli át, és a több éves finanszírozási program keretein belül a közös mezőgazdasági politikára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés