Előfizetői tartalom

Westel: továbbra is középpontban az adat

Portfolio
A Westel november 26-tól a hazai mobilszolgáltatók közül Magyarországon elsőként a Budapest Airport Rt-vel közösen kísérleti vezeték nélküli helyi hálózatelérés (WLAN) szolgáltatást nyújt az arra alkalmas készülékkel és kártyával rendelkezőknek. Az üzleti felhasználók számára bevezetett, nagysebességű vezeték nélküli internethozzáférést kínáló szolgáltatás kezdetben díjmentesen érhető el. A szolgáltatás több, mint amennyinek látszik, bevezetése előremutó kísérlet a Westel részétől.

A WLAN szolgáltatással a társaságnak nem túl magas beruházással lehetősége van az adatforgalomra vágyó ügyfelek prémiumszegmensének megszerzésére, amely valószínűleg üzletileg közép távon nyereséggesé teszi a technológiát. A WLAN olyan vezeték nélküli hozzáférési technológia, amely laptopok, kéziszámítógépek, illetve később arra alkalmas mobiltelefonok használói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés