Előfizetői tartalom

EGIS: mégsem a hatékonyság hiányzott (K&H Equities)

Portfolio
Tordai Péter, a K&H Equities elemzője új megvilágításba helyezi a deramciclane kutatások megbukását. A szakértő megítélése szerint a Pharmaciát felvásárló Pfizernek jelentős érdekei fűződhettek a kutatások megbuktatásához saját termékfejlesztése miatt. Az elemző jelenleg 30% esélyt lát arra, hogy valamilyen formában a deramciclane kutatásokat hasznosítani lehessen. 9.8-as P/E mutató mellett 8,060 Ft-os célárfolyam került meghatározásra, melyhez vételi minősítés kapcsolódik.

Az Egis eredeti kutatási partnere a finn Orion, mely együttműködést kötött az amerikai kutatásokra és piaci bevezetésre a Pharmaciára. Ezt követően a Pharmaciat felvásárolta a világ legnagyobb gyógyszergyára, a Pfizer, mely ugyanazon szorongás gátló terápiás területre már rendelkezett egy harmadik kutatási fázisban lévő gyógyszerrel, a Pregabalin-nal. A deramciclane sikeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés