Előfizetői tartalom

Kisebb emelkedéssel nyithatnak az amerikai piacok

Portfolio
Az index határidők pillanatnyilag enyhe emelkedést jósolnak az amerikai nyitásban (Dow +27, S&P +3 pont). Jelentősebb lelkesedés ugyanakkor egyelőre nem valószínűsíthető, makrogazdasági fronton túl sok biztató jel nem mutatkozik még a halvány javulást mutató amerikai munkanélküliségi adatok ellenére sem. Európa legnagyobb gazdasága, Németország már fél lábbal a recesszióban van, véli a legtöbb hírkommentár, mely nem hagyja hidegen az amerikai gazdaság egészségéért aggódókat sem.

Túl nagy aktivitást nem mutatnak, illetve jelentősebb árfolyam elmozdulást nem mutatnak az amerikai részvények az európai piacokon. A Brocade Communication 5%-ot gyengült az európai piacon, miután a társaság tegnap zárás után veszteségről számolt be a csökkenő bevételek és akvizíciós költségeknek köszönhetően. A Brocade tavaly profitabilisan folytatta a tevékenységét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés