Előfizetői tartalom

Tőkét emel, és nevet változtat az EuroDirekt

Portfolio
Az EuroDirekt Országos Takarékszövetkezetben 10%-os tulajdonrészt szerzett az Emerging Europe Capital Investors (EECI) befektetési alap vállalata, a Mortgage Holdings S.A. Az új tulajdonos 1 millió dollárral járult hozzá a Takarékszövetkezet saját tőkéjéhez, amellyel az így 300 millió forintra emelkedett. A tőkeemeléssel egyidejűleg, 2003. május 30-ával az EuroDirekt neve Első Lakáshitel Országos Takarékszövetkezetre módosul.

Az Első Lakáshitel (EuroDirekt) Országos Takarékszövetkezet Magyarország egyedülálló garantált banki szolgáltatója, amelynél az ügyfelek által rendelkezésre bocsátott betétállomány teljes összegét a Lloyd's of London - Axa Biztosító bankári felelősségbiztosítása védi. A Takarékszövetkezet ügyfeleinek száma jelenleg mintegy 18 ezer fő, a kezelt mérlegfőösszeg meghaladja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés