Előfizetői tartalom

100 milliárd forintnyi lakáshitel állomány a K&H Banknál

Portfolio
Július elején a K&H Bankban kezelt lakáshitel állomány meghaladta a 100 milliárd forintot. A legdinamikusabban fejlődő termék továbbra is az államilag támogatott jelzáloghitel, amelynek állománya az elmúlt 6 hónapban közel 50%-kal nőtt. A K&H piaci feltételű és a kiegészítő kamattámogatásos lakáshitel állománya is folyamatosan emelkedett; az elmúlt 6 hónapban is 14-15%-kal bővült.

A K&H Bank lakáshitel állománya több mint 25 milliárd forinttal bővült az év elejéhez képest. 2003. januárja óta az államilag támogatott jelzáloghitel állománya növekedett a legjelentősebb mértékben: 44-ről közel 65 milliárd forintra. Ez az összeg a teljes állomány 55%-át képviseli. A K&H piaci feltételű lakáshitel 2003. januárhoz képest 14%-kal, az állami kiegészítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés