Előfizetői tartalom

Csökkenő árak a balatoni ingatlanpiacon

Portfolio
Tartós fordulattal kell szembenézniük a balatoni ingatlantulajdonosoknak. A kínálat jelentősen meghaladja a keresletet, egyre több külföldi immár eladóként van jelen, s több külső tényező is kedvezőtlen hatást gyakorol az árakra. A kedvezményes lakáshitelezés feltételeinek változása és az Adria melletti ingatlanpiac jobb ár/érték arányú kínálata jelentős árcsökkentést eredményezett.

Balatonon immár nem csupán a vízszinttel van gond. Bár ezen probléma holtpontról történő kimozdításának elmaradása sem igazán segítheti a magyar tenger körüli ingatlanpiacot. A Napi által megkérdezett Balaton környéki ingatlanszakértők szerint az elmúlt két évben a kínálati oldal igen jelentősen bővült, míg a keresletben visszaesés jelentkezik. A túlkínálat mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés