Előfizetői tartalom

Teljesen kiszervezi a távközlést az Antenna Hungária

Portfolio
Az Antenna Távközlési Rt. 2003. szeptemberi cégbírósági bejegyzését követően igazgatósági döntés született az anyavállalat távközlési tevékenységének kiszervezéséről, ezáltal az Antenna Hungária csoport távközlési tevékenysége egy leányvállalatba, az Antenna Távközlési Rt.-be integrálódik. Az igazgatóság elhatározta az Antenna Távközlési Rt. alaptőkéjének 5,177 milliárd forinttal történő felemelését, és döntött arról, hogy milyen eszközök kerüljenek apportálásra- tájékoztatott a társaság.

Mint ismeretes, 2003 júniusában megszületett a végleges döntés az Eurotel Távközlési és Informatikai Rt., az Antetra Professzionális Távközlési Szolgáltató Kft. és az Infotrade Informatikai és Kereskedelmi Kft. összeolvadásáról, a 600 millió Ft alaptőkéjű jogutód társaság, az Antenna Távközlési Rt. cégbírósági bejegyzése szeptember folyamán történt meg. Az egyesülés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés