Előfizetői tartalom

4800%-os növekedés

Portfolio
Tavalyi írásunkat a "Roncsderbi a Deloitte szervezésében" címmel jelentettük meg a Fast 50, a leggyorsabban növekvő kelet-európai cégek listájáról. Volt olyan társaság, mely tavaly még az ünnepelt kör tagja volt, idén azonban már nem működik. Azaz felmerül a kérdés, hogy az árbevétel növekedési ütemének van-e jelentősége önmagában, minden egyéb tényező vizsgálata nélkül? Még a felmérést értékelő Deloitte kommentár is növeli ezirányú kétkedésünket: "legfőbb kihívásként az értékesítést, és a marketinget jelölte meg" a legtöbb megkérdezett társaság. Ha 100%-4,800%-os árbevétel növekedés mellett a legfőbb kihívás az értékesítés, akkor bizony érdemes egy kicsit elgondolkozni.

Félreértések elkerülése végett; nem az árbevétel növekedés jelentőségét, vagy a listán szereplők érdemeit vonjuk kétségbe, csupán a Big4 prominens tagjától várnánk pénzügyileg, közgazdaságilag értékesebb felmérést.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés