Előfizetői tartalom

A közös Erste-Postabank lízing csoport bemutatkozása: ambiciózus tervek, új lízing termékek!

Portfolio
Az Erste S Leasing Rt. és a Postabank Leasing Rt. vezetői ma délelőtt mutatták be az akvizíció nyomán egyesített cégcsoportjukat. Az Erste-Postabank lízing csoportot a jövőben a német vállalat irányítási modellben jól ismert kettős vezetőséggel Mészáros György vezérigazgató (Postabank-Leasing Rt. eddigi vezérigazgatója) és Nagy Péter (az Erste S Lízing Rt. eddigi vezérigazgatója) együttesen fogja irányítani. A lízingcégek integrációja 2004 tavaszára befejeződik, és a szinergiákat kihasználva 3 éven belül az Erste-Postabank csoport Magyarország legnagyobb lízing vállalat csoportjává kíván válni!

Mészáros György elmondta, hogy 2003-ban a két lízing cég együttesen 57 mrd Ft értékben nyújtott finanszírozást. Az autófinanszírozás területén a két cég együttesen a piacon a 4. helyet foglalta el (a CIB-K&H-Merkantil trio után), körülbelül 10%-os piaci részesedéssel. Nagy Péter szerint nem fúzióról, hanem integrációról kell beszélni. A lízing cégeken belül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés