Előfizetői tartalom

Medgyessy Péter levele az Európai Unió vezetőinek

Portfolio
Néhány héttel Magyarország európai uniós csatlakozása előtt Medgyessy Péter miniszterelnök levélben tájékoztatta Romano Prodit, az Európai Bizottság elnökét és Bertie Ahernt, az Európai Unió soros elnökségét betöltő Írország miniszterelnökét a legfontosabb, közös magyar és uniós erőfeszítéseket igénylő, még rendezetlen kérdésekről - tette közzé a kormányszóvivői iroda.

A miniszterelnök levelében nagy fontosságot tulajdonít annak, hogy miközben Magyarország vállalja az unió által előírt kötelezettségeket, a magyar emberek minél nagyobb mértékben érezhessék a tagság előnyeit, a kibővülő lehetőségeket és a 25 tagállam közötti szolidaritást is. Medgyessy Péter különösen fontosnak tartja, hogy mielőbb értékelni lehessen a munkaerő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés