Előfizetői tartalom

Alszik a piac, pörögnek a fogadások - Középpontban a foci EB

Portfolio
A tőzsdével ellentétben a fogadások világa nem csap át uborkaszezonba a nyár folyamán, különösen igaz ez angol fogadóirodákra. Itt van Wimbledon, jön az Olimpia, de a középpontban mindenképpen a foci EB van. Lássuk milyen esélyt adnak az angol fogadóirodák az egyes meccsek végeredményeinek. Ki a legesélyesebb a végső győzelem megszerzésére? Ki lesz a gólkirály? A fogadóirodáknak természetesen vannak tippjei.

A Ladbrokes a franciák győzelme esetén fizeti a legkevesebb pénzt a szerencsés nyertesnek, a címvédő 5/2-es odds-szal rendelkezik (2 fontra 5 fontot + a 2 tétet fizeti vissza a fogadóiroda), több mind kétszer nagyobb az esélyük, mint a csoporttárs angoloknak. A szigetországi csapatot így is esélyesebbnek tartják a végső győzelemre, mint az olaszokat. Legnagyobb esélye (5/1) még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés