Előfizetői tartalom

Köszönjük neked Jukosz! - Kis segítség a piacnak

Portfolio
Az orosz piac korrekciója jegyében telt el az elmúlt hét Kelet-Európában. A piac legmeghatározóbb folyamataként az RTS index ismét 600 pont felett zárta a hetet. Éljen a Jukosz. Az orosz tőzsde szárnyalásával csak Prága próbált versenyre kelni. A BUX minimális mértékben emelkedett, a WIG20 bull piacon esett. Ez volt az elmúlt egy hét.

Jukosz, Jukosz. Jukosz! Az elmúlt héten a híradások középpontjában az orosz olajtársaság állt. A menedzsment kompromisszumész lett, Putyin meg arról beszélt, hogy az orosz kormány mindent elkövet annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a Jukosz csődje. A cég árfolyama felrobbant, a külföldi befektetők megnyugodtak.A Jukoszon kívül jól teljesített a többi orosz olajpapír...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés