FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Együtt könnyebb- Beszélgetés a magyar lízingpiac jövőjéről

Portfolio
Mészáros Györggyel, a Postabank-Erste Lízingcsoport elnök-vezérigazgatójával, illetve Nagy Péter vezérigazgatóval beszélgettünk az egyesült lízingcég és a magyar lízingpiac kilátásairól. A lízingcsoport a 2004. évre 10 százalék körüli piaci részesedést szeretne elérni az új gépjárművek finanszírozásában. A hitelkihelyezések tekintetében megközelítőleg 70 milliárd forint a kitűzött cél. Az Erste Bank és a Postabank lízingcsoportja 2004. évben új típusú együttműködésen és a banki hálózatban értékesíthető termékek kibővítésén dolgozik, amelyek az Erste Bank és a Postabank fiókhálózatának értékesítési pontjain lesznek elérhetőek. A devizahitelek tekintetében a szakemberek elmondták, hogy a a magyar vásárlóközönség - mivel sokan már nem első autójukat finanszíroztatják ebben a konstrukcióban - egyre tájékozottabb afelől, hogy milyen kockázatokkal járhat az ilyen finanszírozás.

Portfolio.hu: Hogyan kerül megvalósításra az Erste Leasing és a Postabank-Leasing integrációja? Konkrétan milyen formában valósul meg az egyesülés? Hol tart az integráció? Mészáros György: 2004. évben, a Postabank sikeres privatizációját és a lízingcsoport integrációját követően az Erste Bank és a Postabank egységes, résztevékenységekre szakosodott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés