Előfizetői tartalom

Drága lesz-e a Freesoft részvény? Megéri-e jegyezni a papírokból?

Portfolio
Május végén adta be tőzsdei bevezetési kérelmét a Freesoft a PSZÁF-nek, melyre a felügyelet akár már a napokban is rábólinthat. Alábbi írásunk célja, hogy a technológiai IPO előtt kissé részletesebben megismerhessék a befektetők a szoftverfejlesztő társaságot, s bemutassuk a szektorban tapasztalható árazási szinteket, azaz segítsünk annak megítélésében, hogy drága, vagy olcsó lesz-e a Freesoft részvény.

Miért van szükség a tőzsdei jelenlétre?. A legfrissebb információk szerint az elsősorban egyedi szoftvereket, valamint irodaautomatizálási, e-kormányzati, e-business és migrációs rendszereket fejlesztő társaság 1,800 Ft-on, azaz az 1,000 Ft-os névérték 180%-án bocsátaná ki az új részvényeket, s a tőkeemelésnek csak egy alsó, 50 millió Ft-os korlátja van, felső azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés