Előfizetői tartalom

Cocktail, sunshine, utasbiztosítás... - Hogy rá ne fázzunk!

Portfolio
A kánikula beköszöntével szinte már mindenki a közelgő nyaralását tervezi, de sokan nem is gondolnak arra, hogy már ebben a szakaszban százezreket bukhatunk a hibás döntések, esetleg hiányos tájékozottság következtében. Már útrakelés előtt tisztában kell lennünk azzal, mivel is kívánjuk tölteni szabadidőnket külföldön, ugyanis ehhez megfelelő utasbiztosítást kell választanunk. Ha valakiben még kérdésként merül fel, egyáltalán szükséges-e biztosítást kötnünk, próbálja meg felsorolni miket is visz magával és társítson értéket ezekhez... Máris könnyebb a döntés.

E-111 vs. utasbiztosítás. Felmerülhet még egy érdekes kérdés: sokat hallhattuk már az EU-csatlakozás előtt, hogy az ingyenesen igényelhető E-111-es formanyomtatvány kitöltésével az Unión belül térítésmentes orvosi ellátásra vagyunk jogosultak, nem árt azonban bővebben is tájékozódni a feltételekről. Mielőtt túlságosan megelégednénk ezzel az alternatívával, tudnunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés