Előfizetői tartalom

Forbes: legjobb vételek között a Matáv

Portfolio
Csináld magad! - szól a Forbes eszmefuttatása. Nem érdemes kényelmeskedni a befektetési alapokkal, mikor az USA-ban 49 ezer részvény érhető el, jelentős számban külföldiek. Ennek köszönhetően egy nemzetközileg diverzifikált portfólióhoz nen szükséges befektetési alpokhoz fordulni. A Forbes egy 125 tagú listát állított össze több szempont alapján is vételre ajánlott, olcsó külföldi részvényekből, melyek az amerikai piacon is forognak. A listán szerepel a Matáv is.

A Forbes bevezetőjében azzal kezdi, hogy ma lényegesen olcsóbbak a részvények mint 5 évvel ezelőtt. A részvények relatív olcsóságát elsősorban a P/E mutatók csökkenése alapján jelenti ki a neves pénzügyi lap. Az amerikaiak számára a külföldi diverzifikációhoz az alábbi három szempont figyelembevétele ajánlott a Forbes szerint: 1., történelmi mélyponton lévő eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés