Előfizetői tartalom

Irodházat vásárolt a Wallis Ingatlan

Portfolio
A Wallis Ingatlan Rt. az új tulajdonosa az eddig Erőterv Székházként közismert IX. kerületi (Angyal utca 1-3.) épületnek, amely a megvásárlást követően az "Angyal Irodaház" nevet kapta. A részvénytársaság fejlesztésében olyan irodaházak emelkedtek, mint a XIII. kerületi Danubius Házak, a IX. kerületi Bajor és Polar Center.

A Boráros tér sarkán álló, Dunára néző, budai kilátással rendelkező épület kiváló tömegközlekedési adottságokkal rendelkezik. A 3-as Metro, a 4-es, 6-os, 2-es és 30-as villamos, a csepeli HÉV és a 12-es, 15-ös, 23-as, 54-es buszok megállója néhány perc alatt elérhető gyalogosan, és az irodaépület kapcsolata a budai oldallal a Petőfi-hídnak köszönhetően kiemelkedően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés